Precis som föregående år går även detta år mot sitt slut. Vi befinner oss i mitten utav oktober och det är hög tid att plocka in utemöblerna och kratta undan löven från gräsmattan. Vi på GameOnline väljer att göra detsamma, vi ser över servrarna och inventerar resurser inför vintern. Tidigare nu under onsdagsmorgonen fattade vi ett tufft beslut, vi valde att bannlysa en medlem som legat oss varmt om hjärtat och som har varit förknippad med värme och glädje - Sebbe king.


Jag kommer att fatta mig kort vad gäller grund till detta, vid eventuella frågor så nås jag som vanligt via mail snarcus@gameonline.nu. Det visade sig att sebbe inte var den person vi trodde han var, det började redan för flera månader sedan då han blev erbjuden en huvudroll här på GameOnline, nämligen delägare. Vi trodde och hoppades alla att sebbe skulle vara en kompetens att räkna med i år framöver, dessvärre valde han att lämna oss för spinonline redan efter 4 dagar!


Det är med tårar på kinderna jag skriver att Sebbe inte var den jag trodde, vår personliga vänskap låg inte på en nivå som jag hade räknat med. Det uppdagades under gårdagen då jag hastigt tvingades avgå från playpark, och med detta även neka inbjudan till turneringen som jag och sebbe king skulle spela. Detta beslut kom hastigt och risken för överreaktion från bägge parter fanns absolut där, detta var något jag hade i bakhuvudet.


Sebbe började manipulera mig, skriva saker som "nä okej då snarcus kom inte till mig nästa turre om du ska håll på såhär".. Detta uppskattades inte, jag sa upp vänskapen på plats! Nu i morse valde jag att vara generös, dela med mig utav en nitro kod till mina vänner på GameOnline.. Denna roffade sebbe åt sig utan ett tack(!!), han valde även att boosta playpark och spinonline istället för att boosta oss.. Ingen större grej, absolut inte! Det är när man sätter allt inom en och samma ram som man får perspektiv på det hela, sebbe har svikit mig och hela gameonline. Det är inte meningen att hänga ut någon med denna nyhet, absolut inte! Jag ser detta som en upplysning, något som är viktigt för oss i höstmörkret. DU skall alltid veta att du har GameOnline bakom dig, vi backar varandra i torrt, alla dagar i veckan! Eventuell medlem som inte lever upp till detta måste vi självklart utesluta för att bibehålla den höga standard på gemenskap vi byggt upp tillsammans.Tack, ta hand om er, vi hörs snart igen! ;)


// Snarcus