Vad är 1v1 arena?


1v1 arena är ett mod som lämpar sig för dig som tycker om att spela counter strike som det är tänkt att spelas, genom att skjuta med ditt vapen och försöka eliminera din motståndare. På denna server kommer du att placeras i en arena där du möter 1 motståndare, ni får båda två samma vapen och skall med detta döda motståndaren för att ta er vidare till nästa arena där nästa motståndare väntar. Beroende på hur många spelare det finns på servern finns det X antal arenor, till exempel då det är 20 spelare inne på servern finns det 10 arenor. Vid en förlust i en arena åker du ner till arenan under och placeras mot den person som vann i sin arena. Målet är såklart att vinna så mycket det går, när man vinner i arena 1 så får man en guldstjärna (MVP). När kartan avslutas vinner den spelare som fått flest guldstjärnor kartan. Du väljer dina inställningar genom att skriva !guns i chatten, där aktiverar/avaktiverar olika typer utav rundor samt väljer de vapen du föredrar att spela med.


Våran arena skiljer sig lite ifrån andra arenor, den bjuder på fler typer utav rundor - Du kommer till exempel att hitta paintball-, aimbot- och wallhackrundor tillsammans med mycket, mycket mer. Du skriver som sagt !guns för att aktivera dessa.Allmänna regler


  • §1.1 - Sunt förnuft bör och skall användas. Gör ingenting som du känner är fel, känner du dig osäker så är det troligen fel. Fråga gärna, var intresserad utav att lära dig!


  • §1.2 - 1v1 arena är roligt, det är viktigt för dig som spelare att ha roligt och skapa en bra förutsättning för andra spelare att ha roligt. Förstör inte det roliga för varken dig själv eller andra!


  • §1.3 - För att hålla en god stämning och en bra miljö på servern är det viktigt att du som spelare inte stör andra, du skall heller inte starta, eller uppmana andra till bråk. Överanvända text- och ljudchatt är inte heller det okej.


  • §1.4 - Dryga inte ut rundan, försökt aktivt att eliminera din motståndare. Det är inte okej att sitta i ett hörn och vänta i 30 sekunder!Uppdaterades 2019-03-25 klockan 21:30